لینک های پیشنهادی

  • مطالب خود را منتخب کنید!
  • کسب درآمد از وبلاگ
  • تغییر متن وبلاگ خود در گوگل

مگه تاحالا مامانو دیدی؟

04 اسفند 1399 توسط دهسنگی

داداشی به نظر تو زندگی بعد از تولد وجود داره؟

آیا تو به وجود مامان  اعتقاد داری؟

نه من به این اراجیف اعتقاد ندارم من یک روشنفکرم

مگه تا حالا مامانو دیدی؟

از ناف مادر تغذیه می کنند به وجودش اعتقاد ندارند

ماچقدر به خالق خود و خدای خود اعتقاد داریم؟

 نظر دهید »


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

فرقه فعال یمانی

04 اسفند 1399 توسط دهسنگی

مدتی است فردی در عراق مدعی شده که سید یمانی و نایب امام زمان (عج) است و کراماتی از او نقل شده است بالاخص از لحاظ علمی و تأویل قرآن، پیشگویی آینده و خواندن اندیشه افراد و درمان بیماریهای سرطانی…

در این مختصر بر آن هستیم شخصیت یمانی فرقه را از نظر روایات بررسی کرده و برخی از ادعاهای مدعیان را پاسخ دهیم.

روایات متعددی از اهل بیت(علیهم السلام) درباره انقلاب اسلامی و زمینه ساز ظهور حضرت مهدی(عج) در یمن وارد شده است که برخی از آنها صحیح السند می‌باشد، حتمی بودن وقوع این انقلاب را تصریح می‌کند، حتی برخی از روایات انقلاب اسلامی یمن را در زمان ظهور، هدایت بخش‌ترین درخشش‌ها بطور مطلق به حساب می‌آورد و وقت آن را، هم زمان با خروج سفیانی در ماه رجب یعنی چند ماه قبل از ظهور حضرت مهدی(عج) و پایتخت آن را صنعا معرفی می‌کند.

اما نام رهبر آن در روایات معروف به یمنی می‌باشد و روایتی نام وی را “حسن” و یا “حسین” و از نسل زید بن علی علیهما السلام یاد می‌کند. ولی این روایت از نظر متن و سند قابل بحث است. از مهم‌ترین روایات مربوط به انقلاب یمنی روایتی است که از امام صادق (علیه السلام) نقل شده که فرمود: (قبل از قیام قائم وقوع پنج علامت حتمی است: یمنی، سفیانی، صیحه آسمانی، کشته شدن نفس زکیه و فرو رفتن در بیابان)[1]

و در روایت دیگر از امام صادق(علیه السلام) روایت شده است که فرمود: (خروج این سه تن، خراسانی، سفیانی و یمنی در یک سال و یک ماه و یک روز اتفاق می‌افتد….)[2]

روایات می‌گویند: یمنی در پی نبرد با سفیانی وارد عراق می‌شود و نیروهای ایرانی و یمنی جهت رویارویی با سفیانی وارد عمل می‌شوند. نکته دیگر در این‌باره این که ممکن است “یمنی” متعدد باشد و یمنی وعده داده شده و مورد نظر دومین یمنی باشد. زیرا روایات گذشته خروج یمنی موعود را با صراحت هم‌ زمان با ظاهر شدن سفیانی، یعنی سال ظهور حضرت مهدی(عج) بیان کرده است و روایات دیگری با سند صحیح از امام صادق(علیه السلام) وجود دارد که می‌گوید: (مصری و یمنی قبل از سفیانی قیام می‌کنند)[3].

بنا به این روایت، بایستی شخصی که در این روایت آمده یمنی اول باشد که زمینه ساز یمنی دوم و موعود خواهد بود.[4]

خلاصه این که: ما وقتی این روایات را ملاحظه می‌کنیم به نکات ذیل دست می‌یابیم:

خروج او در یمن است نه عراق و همراه و هم زمان با خروج خراسانی و سفیانی است. او فردی قیام نمی‌کند بلکه قیام جمعی داشته و دارای لشگر مسلحی هست که در مقابل سفیانی قرار می‌گیرد.

روایات می‌گویند: یمنی در پی نبرد با سفیانی وارد عراق می‌شود و نیروهای ایرانی و یمنی جهت رویارویی با سفیانی وارد عمل می‌شوند. نکته دیگر در این‌باره این که ممکن است “یمنی” متعدد باشد و یمنی وعده داده شده و مورد نظر دومین یمنی باشد. زیرا روایات گذشته خروج یمنی موعود را با صراحت هم‌ زمان با ظاهر شدن سفیانی، یعنی سال ظهور حضرت مهدی(عج) بیان کرده است و روایات دیگری با سند صحیح از امام صادق(علیه السلام) وجود دارد که می‌گوید: (مصری و یمنی قبل از سفیانی قیام می‌کنند

روایتی هم که از یمانی اول بحث کرده است، ظاهرش این است که عراقی نیست بلکه آماده کننده لشگر برای یمانی در یمن است.

وقتی تاریخ را ملاحظه می‌کنیم می‌بینیم که بسیاری از افراد بوده‌اند که ادعای مهدویت داشته و خود را امام عصر(عج) معرفی کرده‌اند یا خود را باب آن حضرت یا از سفیران آن حضرت شمرده‌اند و همین مسأله ما را به بیداری و احتیاط در این مسائل فرا می‌خواند.

ما نفهمیدیم که در این مسأله چه حاجتی به مباهله و امثال آن هست؟ بالأخره این آقا در محضر علماء و متفکرین و بزرگان دین هست. اگر علماء از وضعیت او خبر ندارند پس چرا طلب مباهله می‌کند و چرا وضعیت خود را با آنان در میان نمی‌گذارد تا تأییدش کنند و اگر علماء هم مخالفت کردند ما بدانیم چرا مخالفت کردند.

در این موقعیت ویژه و حساس که عراق آن را تجربه می‌کند و تشیع آن را از سر می‌گذراند و خطری که در کمین آنان است، چه شده است که این فرد با کفر مواجهه و درگیر نمی‌شود و چرا نقشی در مقابله با متجاوزان ایفاء نمی‌کند و اشکالات دیگر که جای پرداختن به آنها نیست و مجموعاً معلوم است که این ادعا نادرست و ناپذیرفتنی است.

 

پی نوشت ها :

[1]- بحارالانوار جلد 52 صفحه 204.

[2]- بحارالانوار جلد52 صفحه 210.

[3]- بحارالانوار جلد 52 صفحه 210 بنقل از کتاب غیبت طوسی.

[4]- عصر ظهور از صفحه 157 تا 163.

بخش مهدویت تبیان

 نظر دهید »


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

نقش موثر طلاب در فضای مجازی

04 اسفند 1399 توسط دهسنگی

به گزارش خبرگزاری کوثر گلستان، نشست علمی با موضوع “نقش موثر طلاب در فضای مجازی” برگزار شد.
کارشناس ارشد هنر و پژوهش: منویات حضرت آیت الله خامنه‌ای در رابطه با رسانه، تکلیف مسلمانان را معلوم می‌کند


صالح کاهانی، کارشناس ارشد هنر و پژوهش، با توجه به استفاده دشمنان از تبلیغات بر ضد انقلاب اسلامی بیان کرد: با عنایت بر اینکه بخش اعظمی از جریان انقلاب را تبلیغات بر عهده داشته است‌، علم عمیق و دقیق در رابطه با هدف و تکنینک های تبلیغ، حضور افراد را در رسانه پایدارتر و فعالتر خواهد کرد.

وی بر اساس منظومه فکری کامل مقام معظم رهبری خاطر نشان کرد: منویات حضرت آیت الله خامنه‌ای(دام عزه) در رابطه با رسانه، تکلیف مسلمانان نسبت به تلاش و حضور موثر در این جبهه و اقدام جهانی آنان را برای تبلیغ اسلام معلوم می‌کند.

مدرس سواد رسانه، با استناد به سخنان مقام معظم رهبری اذعان کرد: تبلیغ اگر درست باشد به هنر تبدیل می‌شود و اگر اسلام درست تبلیغ نشود باعثِ غلبه شعار های بی محتوا و بدون پشتوانه فرهنگی و فکری، غلبه بی اعتقادی، نفوذ افکار بیگانه، القا نا امیدی و کج فهمی با شور انقلابی می‌شود که این خطاها با تبلیغ پر مغز و پر محتوا قابل پیشگیری است.

وی در ادامه با استناد به سخنان شهید آوینی《رسانه تمدن و فرهنگی دارد که باید با ماهیت و اهداف این ابزار آشنا شد و با انگیزه وارد شد》گفت: جهت حضور در فضای مجازی بایسته هایی برای شناخت ابزار، شیوه و انگیزه ورود وجود دارد که باید با آن ها آشنا شد.

کاهانی، استراتژیک فضاهای مجازی بویژه اینستاگرام را در عصر حاضر بر اساس شناخت و تولید محتوا دانست و افزود: سواد کافی در ابعاد یک موضوع، مستدل بودن محتوا، شناخت سلایق و تفکرات مخاطب، زمان شناسی و مسئله شناسی نسبت به ارسال محتوا، حضور روشمند و آکادمی مانند ادبیات انحصاری و استراتژی خاص، رویکرد ابداعی و انحصاری فعال و کنش گرا در تولید محتوا بسیار مهم است.

وی در ادامه رهگیری، بازتاب و انتقال محتوای تولید شده در فضای مجازی را حائز اهمیت دانست و اظهار کرد: هر مناسبت و رویدادی در فضای حقیقی باید یک بازتاب و انعکاس در فضای مجازی داشته باشد که پیوند این دو کمک شایانی به تولید محتوا غنی دارد.

کارشناس ارشد هنر و پژوهش با بیان شیوه‌های تولید محتوا عنوان کرد: تولید های جذاب، داستانی و روایتگری، مبتکرانه و ابداعی، سریالی، مستمر و پایان باز، ادبیات انحصاری، خلاصه و معجز بودن، علمی و پر محتوا، خاصیت روانی و تاملی بودنِ محتوا در جذب مخاطب اهمیت بسیاری دارد.

وی توجه به قالب های مختلف در تولید محتوا را بسیار با اهمیت دانست و شعر، نثر، دلنوشته، روایتگری و تجربه نگاری، مصاحبه و تحلیلگری، یادداشت نگاری، طنز و حاشیه نویسی از اتفاقات و رویداد، ساخت پوستر، عکس و ایفوگرافی، پادکست و کلیپ را از جمله تکنیک های ارائه تولید محتوا جهت تاثیر بر مخاطب برشمرد.

#خبرنشست
#هفته_کتاب_وکتابخوانی
#فضای_مجازی

 نظر دهید »


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

کرسی آزاد اندیشی ازدواج دیر هنگام آری یاخیر؟

04 اسفند 1399 توسط دهسنگی

 

به گزارش پایگاه خبری کوثر از گلستان، هم اندیشی با موضوع آسیب شناسی ازدواج دیر هنگام باحضور طلاب و اساتید مدرسه علمیه کوثر(س) انجام شد.

دهسنگی معاون پژوهش مدرسه علمیه کوثر(س) در راستای ازدواج آسان جوانان بیان کرد: در جامعه اسلامی، اولیت استخدام افراد متاهل، واگذاری مسکن به صورت ارزان، وام های ازدواج بدون بهره به منظور ارتقاء فرهنگ ازدواج، شرایط ازدواج را برای جوانان تسهیل می‌کند.

وی افزود: تلاش برای کاهش طلاق وظیفه‌ای فرادستگاهی بوده و لازم است از ظرفیت‌های اجتماعی، فرهنگی و صنفی در این خصوص بهره‌برداری شود، در این صورت می‌توان با استفاده از ظرفیت های فرهنگی و مذهبی در مسیر کاهش طلاق پیش رفت.

در ادامه خانم تجری استاد مدرسه علمیه کوثر علی آباد کتول گفت: میانگین سن ازدواج در آقایان ۲۸ سال و در خانم ها ۲۵ سال است بنابراین سن ازدواج افزایش یافته که باید در این امر مهم، مسوولانه و مدبرانه برخورد کرد.

وی در ادامه خاطر نشان کرد: عوامل متعددی از جمله: مسائل اقتصادی، مسائل فرهنگی، جهیزیه سنگین، فقر مالی، مداخله خانواده ها، افسردگی و اضطراب و بی توجهی به مسایل دینی در تاخیر ازدواج موثر هستند؛ که باید قبح ازدواج دیر هنگام برای جامعه بیان شود.

همچنین خانم زنگانه طلبه فارغ التحصیل مدرسه علمیه کوثر(س) گفت: در عصر حاضر که اغلب َجوانان نسبت به ازدواج بی تفاوت هستند باید راهکارهای امید به زندگی در جوانان افزایش یابد.

وی در پایان عوامل موثر در ازدواج جوانان و افزایش ازدواج آسان را امری خداپسندانه دانست و اظهار کرد: باید علاوه بر واسطه شدن برای ازدواج به فکر شغل و کارآفرینی برای جوانان بود.
#نشست_هم_اندیشی
#خبر

 نظر دهید »


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

رهبر انقلاب در پیام به پنجاه وپنجمین نشست اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان در اروپا

04 اسفند 1399 توسط دهسنگی

رهبر انقلاب در پیام به پنجاه وپنجمین نشست اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان در اروپا:

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در پیامی به پنجاه وپنجمین نشست اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان

در اروپا، نشاندن نشان «نقش‌آفرینی در مسائل اساسی» بر سینه جوانان برومند کشور را از برترین افتخارات انقلاب اسلامی خواندند.
متن پیام رهبر انقلاب اسلامی که صبح امروز حجت‌الاسلام احمد واعظی نماینده مقام معظم رهبری در امور دانشجویان در اروپا آن را در نشست مجازی این اتحادیه قرائت کرد، به این شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

دانشجویان عزیز
هر روز که میگذرد اهمیت نقش جوانان در پیشرفت کشور و تضمین آینده‌ی آن بیشتر آشکار میشود. بلیّه‌ی عمومی کرونا هم این را یک‌بار دیگر به اثبات رسانید. همت و انگیزه و امید شورانگیز جوانان در این ماجرا نیز مانند بسیاری از مسائل کشور، پیشران گشایشهای علمی و عملی شد. این یکی از برترین افتخارات انقلاب اسلامی است که توانسته است نشان «نقش‌آفرینی در مسائل اساسی» را بر سینه جوانان برومند کشور بنشاند.
از شما دانشجویان عزیز انتظار میرود که در این فرصت مغتنمی که در اختیار شما است، خود را هر چه بیشتر به صلاحیتهای علمی و دینی و اخلاقی آراسته کنید و آماده‌ی نقش‌آفرینی شوید، و اتحادیه‌ی انجمن‌های اسلامی در این‌باره دارای وظیفه‌ئی سنگین‌تر و البته افتخارآمیزتر است.

والسلام علیکم و رحمةالله
سیّدعلی خامنه‌ای
یک اسفند ۱۳۹۹

 نظر دهید »


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • ...
  • 6
  • ...
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • ...
  • 93

می نویسم به یاد شهید آوینی

اوقات شرعی

امروز: سه شنبه 30 اردیبهشت 1404
اوقات شرعی به افق:
  • اذان صبح اذان صبح:
  • طلوع آفتاب طلوع آفتاب:
  • اذان ظهر اذان ظهر:
  • غروب آفتاب غروب آفتاب:
  • اذان مغرب اذان مغرب:
  • نیمه شب شرعی نیمه شب شرعی:

موضوعات

  • همه
  • بدون موضوع
  • مطالب نویسندگی
  • احادیث پژوهش
  • تحقیقاتی
    • پرسش و پاسخ
  • معرفی کتاب
  • مناسبتی
  • آموزشی
  • گزارش
  • دانستنی
  • معرفی اساتید راهنما
  • هفته سلامت
  • تلنگری
  • روز جانباز
  • ویژه نامه
  • اخبار
  • چکیده ونتیجه
  • قرآنی
  • قلم زنی
  • درس هایی از کربلا
  • اربعین حسینی
  • شعر
  • جذاب
  • فرهنگی اجتماعی
  • امام زمان(عج)
  • نهج البلاغه
  • پلاسکو
  • دهه مبارک فجر
  • سیاسی
  • دهه فاطمیه
  • مقام معظم رهبری
  • پاسخ به شبهات
  • طب سنتی
  • حجاب
  • معرفی کتاب
  • ماه رمضان
  • ماه رمضان
  • صحیفیه سجادیه
  • صحیفه سجادیه
  • خانه
  • اخیر
  • آرشیوها
  • موضوعات
  • آخرین نظرات

آیتم ها

  • مگه تاحالا مامانو دیدی؟
  • فرقه فعال یمانی
  • نقش موثر طلاب در فضای مجازی
  • کرسی آزاد اندیشی ازدواج دیر هنگام آری یاخیر؟
  • رهبر انقلاب در پیام به پنجاه وپنجمین نشست اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان در اروپا
  • پای درس استاد
  • کتاب آیت الله مصباح (رضوان الله تعالی علیه )
  • کتاب شاید پیش از اذان صبح
  • ✍️ تعابیر خواندنی رهبر معظم انقلاب درباره مصباح انقلاب
  • بلای چه کسی اندک است

خبرنامه!

جستجو

  • تماس