کرسی آزاد اندیشی ازدواج دیر هنگام آری یاخیر؟
به گزارش پایگاه خبری کوثر از گلستان، هم اندیشی با موضوع آسیب شناسی ازدواج دیر هنگام باحضور طلاب و اساتید مدرسه علمیه کوثر(س) انجام شد.
دهسنگی معاون پژوهش مدرسه علمیه کوثر(س) در راستای ازدواج آسان جوانان بیان کرد: در جامعه اسلامی، اولیت استخدام افراد متاهل، واگذاری مسکن به صورت ارزان، وام های ازدواج بدون بهره به منظور ارتقاء فرهنگ ازدواج، شرایط ازدواج را برای جوانان تسهیل میکند.
وی افزود: تلاش برای کاهش طلاق وظیفهای فرادستگاهی بوده و لازم است از ظرفیتهای اجتماعی، فرهنگی و صنفی در این خصوص بهرهبرداری شود، در این صورت میتوان با استفاده از ظرفیت های فرهنگی و مذهبی در مسیر کاهش طلاق پیش رفت.
در ادامه خانم تجری استاد مدرسه علمیه کوثر علی آباد کتول گفت: میانگین سن ازدواج در آقایان ۲۸ سال و در خانم ها ۲۵ سال است بنابراین سن ازدواج افزایش یافته که باید در این امر مهم، مسوولانه و مدبرانه برخورد کرد.
وی در ادامه خاطر نشان کرد: عوامل متعددی از جمله: مسائل اقتصادی، مسائل فرهنگی، جهیزیه سنگین، فقر مالی، مداخله خانواده ها، افسردگی و اضطراب و بی توجهی به مسایل دینی در تاخیر ازدواج موثر هستند؛ که باید قبح ازدواج دیر هنگام برای جامعه بیان شود.
همچنین خانم زنگانه طلبه فارغ التحصیل مدرسه علمیه کوثر(س) گفت: در عصر حاضر که اغلب َجوانان نسبت به ازدواج بی تفاوت هستند باید راهکارهای امید به زندگی در جوانان افزایش یابد.
وی در پایان عوامل موثر در ازدواج جوانان و افزایش ازدواج آسان را امری خداپسندانه دانست و اظهار کرد: باید علاوه بر واسطه شدن برای ازدواج به فکر شغل و کارآفرینی برای جوانان بود.
#نشست_هم_اندیشی
#خبر