پدافند...
از آنجا که بی حجابی، یک ناهنجاری محسوب میشود، پس رفتار مجازی ما نباید هیچ تفاوتی با محیط حقیقی دنیای خارج داشته باشد. یعنی رفتار ما در محیط طبیعی، در محیط مجازی هم انعکاس پیدا کند و این طور نباشد که چون احساس نمیکنیم، ناظری در فضای مجازی وجود ندارد و نیز امکان شبهه در تصورات ذهنی دیگران نسبت به ما ایجاد نمیشود، پس بازتر و راحتتر حضور پیدا کنیم. تحت هیچ شرایطی ارزشهای شخصی و معیارهای فردی چه در محیط کار، مدرسه و دانشگاه و چه در فضای مجازی نباید دستخوش دگرگونی شود؛ تا هم خودمان را به عنوان یک کاربر از آسیبهای احتمالی بیحجابی حفظ کنیم و هم به طور کلی جامعه را از گزندهای جانبی آن در امان نگهداریم.
بنابراین نظر شخصی نویسنده اینست که به منظورگسترش حجاب مجازی، کاهش لطمات وارده در اثر سوء استفاده در فضای مجازی، مصونیت قشر زن در جامعه و نیز حفظ ارزش های دینی و ملی، نهادهای فرهنگی ذیربط مانند وزارت ارشاد، وزارت آموزشوپرورش و نیز وزارت علوم به همراه رسانههای داخلی اعم از صداوسیما، مطبوعات، وبسایتهای تحلیلی، خبری و …. در این امر به طور پویا عمل کنند. در واقع باید میان کلیه نهادهای دولتی و غیردولتی و نیز نهادهای حاکمیتی و نظارتی کشور که به نوعی در ترویج امر حجاب و عفاف دخیل هستند و اقدامات آنها به طور قطع باعث حفظ جایگاه حجاب در جامعه میشود، هماهنگی حاصل گردد.
همچنین پیشنهاد میشود به دلیل گسترش روز افزون قشر نوجوان و جوان جامعه که بیشتر از همه در معرض آسیبهای جدی شبکههای اجتماعی، وبلاگ ها و سایتها قرار میگیرند، با مسئله بیحجابی در فضای سایبر به طور زیرساختی برخورد شود و برگزاری همایشها و نمایشگاههای مد و لباس و … در مرحله ثانوی قرار گیرد. منظور از اقدامات زیرساختی اینست که چون میدانیم عفاف خانوادهها از سوی رسانههای بیگانه مورد هدف قرار گرفته است، بهترین راه مقابله، مصونسازی جامعه است و این مصونسازی ممکن نمیشود، مگر از پرورش افراد جامعه از دوران کودکی، زیرا به هر حال از ماهواره، اینترنت و سایر عرصههای تبلیغاتی دشمن نمیتوان جلوگیری کرد.
منبع : سایت الزهرا به نقل از سایت پلیس فتا